Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Konya şehit ateşiyle yandı

İstanbul’daki bombalı terör saldırılarında şehit olan polis memuru Metin Düzgün’ün Konya’daki baba ocağına ateş düştü.İstanbul Beşiktaş’ta dün akşam teröristler tarafından bomba yüklü araçla ve canlı bombayla iki ayrı saldırı...

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2016 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2016 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul’daki bombalı terör saldırılarında şehit olan polis memuru Metin Düzgün’ün Konya’daki baba ocağına ateş düştü.
İstanbul Beşiktaş’ta dün akşam teröristler tarafından bomba yüklü araçla ve canlı bombayla iki ayrı saldırı düzenlenmesinin ardından şehit düşen çevik kuvvet polisi Metin Düzgün’ün Konya’daki annesi Hatice Düzgün’e acı haber ulaştı. Şehidin annesine acı haber küçük oğlunun evinde verildi. Aileye haberin yetkililer tarafından verilmesinin ardından evin balkonuna Türk bayrağı asıldı. Haberi duyan komşuları ve yakınları eve akın etti. Anne Hatice Düzgün haberi aldığında fenalaştı. 7. kattan sedyeyle aşağı indirilen acılı anne dışarıda bekleyen ambulansa taşınarak hastaneye götürüldü.
Öte yandan, baba Harun Düzgün’ün oğlunun şehit olduğu haberi aldıktan sonra diğer oğlu Çetin Düzgün ile birlikte cenazeyi almak için İstanbul’a gittiği, eşi Hatice Düzgün’ü de oğlunun evine bıraktığı öğrenildi. Bir buçuk yıl önce göreve başlayan Metin Düzgün’ün nişanlı olduğu belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.