Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Konuklar, Sümeyye Erdoğan’ın Nikah Törenine Gelmeye Başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar’ın nikah törenine saatler kala hazırlıklar hummalı şekilde sürüyor. Davetlilerin giriş yapacağı alana turkuaz renkte halı serilirken, özel harekat polisleri...

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2016 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2016 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar’ın nikah törenine saatler kala hazırlıklar hummalı şekilde sürüyor. Davetlilerin giriş yapacağı alana turkuaz renkte halı serilirken, özel harekat polisleri de güvenlik önlemleri kapsamında bina çatılarına konuşlandırıldı. Konuklar ise nikahın yapılacağı Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’ne gelmeye başladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar’ın bugün Halkalı’daki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde saat 15.00’te düzenlenecek nikah töreni öncesi hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Nikah nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılırken, özel harekat polisleri de güvenlik önlemleri kapsamında bina çatılarına konuşlandırıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın korumaları ise adeta çevrede kuş uçurtmuyor.
DAVETLİLER İÇİN TURKUAZ RENKLİ HALI SERİLDİ
Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’ne gelen İstanbul Valisi Vasip Şahin ise incelemelerde bulundu. 6 bin davetlinin katılması beklenen ve saat 15.00’te başlayacak olan nikah törenine, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, eski Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, işadamı Ethem Sancak ve bazı davetliler gelmeye başladı. Davetlilerin giriş yapacağı alana ise turkuaz renkte halı serildi. Halkalı’daki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’ne gelen davetlileri ise Vali Şahin karşılıyor.
TÖRENE, ÇELENK VE ÇİÇEK GÖNDERİLMEMESİ İSTENDİ
Nikah törenine, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılacağı öğrenildi. Nikah törenine ise çelenk ve çiçek gönderilmemesi, bunun yerine vakıflara bağış yapılmasının istendi.
İş, sanat, siyaset ve spor camiasından çok sayıda kişinin katılacağı nikah töreni öncesi Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar gelin aracıyla konvoy eşliğinde Huber Köşkü’nden ayrılmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.