Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Konferansı Protesto Etmek İsteyen Öğrencilere Özel Güvenlik Müdahale Etti

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ün vereceği konferansı protesto etmek isteyen öğrencilere özel güvenlik çalışanları müdahale etti. Slogan atan öğrenciler bölgeden uzaklaştırıldı.AİBÜ...

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2016 19:54
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 19:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ün vereceği konferansı protesto etmek isteyen öğrencilere özel güvenlik çalışanları müdahale etti. Slogan atan öğrenciler bölgeden uzaklaştırıldı.
AİBÜ öğrenci topluluklarından ÜNİAK’ın davetlisi olarak konferans vermek için üniversiteye gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, konferansında yeni anayasa ve başkanlık sistemi üzerine konuşma yaptı. Konferansa AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, AİBÜ Rektörü Prof.Dr. Hayri Coşkun ve öğrenciler katıldı.
Metin Külünk’ün konuşmaya başladığı esnada salona girmeye çalışan öğrenci grubunu polis ve özel güvenlik elemanları salona sokmadılar. Slogan atmaya başlayan öğrenciler özel güvenlik çalışanları tarafından kültür merkezinden dışarıya çıkartıldılar. Bir süre kültür merkezinin karşısında bekleyen öğrenciler daha sonra ayrıldılar. Polis olası ikinci protestoya karşı çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.