Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Komutanlar sağlık kontrolünden geçirildi

Antalya’da yapılan darbe girişiminin ardından gözaltına alınan P.Albay Metin Karagöz ve Antalya Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa kaya ifade işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirildi.Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içerisinden...

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2016 22:23
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2016 22:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da yapılan darbe girişiminin ardından gözaltına alınan P.Albay Metin Karagöz ve Antalya Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa kaya ifade işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirildi.
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içerisinden bir grup askerin darbe girişimin başarısız olmasının ardından gözaltına alınan ve sözde Sulh Konseyince Antalya Sıkıyönetim Komutanı olarak atanan ve yönetimi devralmak üzere Burdur’dan Antalya’ya gelen P.Albay Metin Karagöz ve Antalya Garnizon Komutanı Mustafa kaya ifade işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirildi. Sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Kepez İlçesi’nde buluna Sema Yazar Semt Polikliniğine getirilen ikili burada sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Antalya İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.