Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kocaeli’de Aniden Bastıran Yağmur Hayatı Felç Etti

Kocaeli’de bir anda bastıran yağmur tüm şehirde hayatı felç etti. Bazı yollar suyla dolarken, şehrin bazı kesimlerinde bilye büyüklüğünde dolu yağdığı görüldü.Kocaeli’de bir anda bastıran yağmur yaşamı olumsuz etkiledi. İftar...

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 21:17
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 21:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’de bir anda bastıran yağmur tüm şehirde hayatı felç etti. Bazı yollar suyla dolarken, şehrin bazı kesimlerinde bilye büyüklüğünde dolu yağdığı görüldü.
Kocaeli’de bir anda bastıran yağmur yaşamı olumsuz etkiledi. İftar ezanının okunmasına bir saat kala başlayan yoğun yağış tüm şehirde yaşamı felç etti. İftar için evlerine gittikleri sırada yağmura yakalanan vatandaşlar trafikte zor anlar yaşadı. Aşırı yağış nedeniyle bazı yollar suyla dolarken, şehrin bazı noktalarında ise bilye büyüklüğünde dolu yağdığı görüldü. İzmit ile Kandıra ilçeleri arasındaki ulaşımı sağlayan D-605 karayolunda ise bir ağaç yola devrildi. Ağacın devrilmesi nedeniyle olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri yolda önlem alarak sürücülerin yola devrilen ağaç nedeniyle kaza yapmasını önlerken, itfaiye ekipleri de kepçe yardımıyla ağacın kaldırılmasını sağlayarak yolun tekrar trafiğe açılmasını sağladı. Kent genelinde yoğun yağış devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.