Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden Hakkari’ye Kitap

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 8. Kitap Fuarında toplanan 900 kitap, Hakkâri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 6 okula dağıtıldı. Bir süre önce Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kocaeli 8. Kitap Fuarında...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2016 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2016 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 8. Kitap Fuarında toplanan 900 kitap, Hakkâri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 6 okula dağıtıldı. Bir süre önce Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kocaeli 8. Kitap Fuarında Hakkârili çocuklar için toplanan 29 koliden oluşan 900 hikaye ve değişik kitabın dağıtımı için İl Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik Araştırma Merkezinde bir tören düzenlendi. Burada İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, şube müdürleri Ayhan Turgut, A. Mecit Yılmaz ile okul müdürleri ve öğretmenler, kendi elleri ile öğrencilere kitap dağıttı. Geriye kalan koliler dolusu kitap 6 okulun müdürlerine teslim edildi. Kitapları alan öğrenciler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.
İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, Vali Yakup Canbolat öncülüğünde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bir fuarda elde edilen ve kullanılmak üzere Hakkâri’ye gönderilen kitaplardan dolayı emeği geçenlere teşekkür etti. Durgun, burada temsili olarak kitapları öğrencilere dağıttıklarını belirterek "Bu kitapları 6 okulumuza dağıtacağız. Kitabın hayatımızdaki önemi üzerine tüm toplumun bu hassasiyetinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Türkiye’nin başka ucundan buraya kitabın öneminden dolayı bu kampanyanın düzenlenmesi, kitapların gönderilmesi ve emek verilmesinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ben huzurlarınızda bu kitapların öğrencilerimize ulaşmasından dolayı valimiz Canbolat’a, Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ve kitap hediye eden halkımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.