Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Klasik otomobil evlenen genç çiftlerin yeni gözdesi

Bilecik’te 1975 model klasik otomobil yeni evlenen çiftlerin yeni gözdesi haline gelirken, arabayı hem düğün arabası yapıyor, hem de dış çekim mekanlarda kullanıyorlar.Bilecik’te düğün sezonlarının açılmamasının ardından nostaljik...

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2017 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2017 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Klasik otomobil evlenen genç çiftlerin yeni gözdesi

Bilecik’te 1975 model klasik otomobil yeni evlenen çiftlerin yeni gözdesi haline gelirken, arabayı hem düğün arabası yapıyor, hem de dış çekim mekanlarda kullanıyorlar.

Bilecik’te düğün sezonlarının açılmamasının ardından nostaljik bir düğün yapmak isteyen çiftler 1975 model klasik otomobili kiralayarak, hem düğün arabası yapıyorlar, hem de dış çekim mekanlarda kullanıyorlar. Arabasını nostalji meraklısı çiftlere kiralayan Görgün Çoban, kendisinin klasik araba tutkunu olduğu için 1975 model araç aldığını belirtti. Çoban, “Bir gün aracım ile gezerken yeni evlenecek bir çiftten teklif aldım. Onlar da klasik araba tutkunuymuş. O gün ilk olarak aracımı onlara tahsis ettim. Daha sosyal medya üzerinde aracın resimleri paylaşınca ilgi odağı olduk. Şimdi arayan arayana. Ama aracımı başkasına kullanması için vermiyorum. Kendim şoförlüğünü yapıyorum. Çiftler ayrıca aracı dış mekan çekimlerinde kullanıyorlar, hem nostaljik hava oluşturuyor, hem de güzel bir hatıra oluyor” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.