Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızılay Sevgi Evlerindeki Çocuklara Unutulmaz Bir Gün Yaşattı

Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığı, Sevgi Evleri’nde yaşayan çocuklar için bahar şöleni düzenledi. Gün boyunca çeşitli etkinliklerin yapıldığı programda,  120 çocuK gönüllerince eğlendi.Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığı...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2016 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2016 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığı, Sevgi Evleri’nde yaşayan çocuklar için bahar şöleni düzenledi. Gün boyunca çeşitli etkinliklerin yapıldığı programda,  120 çocuK gönüllerince eğlendi.
Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen Bahar Şöleni’ne Sevgi Evleri’nde hayatlarını sürdüren kimsesiz çocuklar katıldı. Türk Kızılayı İstanbul şube başkanlığının ev sahipliği yaptığı programa 120 çocuğun yanı sıra; İvana Sert, Uğurkan Erez, Nadide Sultan, Sevda Türküsev gibi ünlü isimler de katıldı.  Şişme oyun parkurları, sokak oyunları, boyama evleri gibi onlarca oyun alanının kurulduğu etkinlikte; sihirbaz ve jonglör gösterileri de çocuklar tarafından ilgi ile izlendi.  Şarkı yarışmasında onlarca çocuk sahne performansı sergilerken, ünlülerden oluşan jüri, yarışmaya katılan bütün çocukları birinci ilan etti.
"ÇOCUKLAR EN DEĞERLİ HAZİNE"
Çocukların en değerli hazine olduğunu belirten Kızılay İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, çocukların tebessümü için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Yıldırım önceki dönemlerde de "bir oyuncak bir tebessüm" kampanyaları ile Türkiye’de birçok okulunda ve Kızılay kamplarında oyuncak dağıtımlarıyla bu misyonu üstlendiklerini ve üstlenmeye devam edeceklerini sözlerine eklerken organizasyona sponsor olan ve hazırlayan tüm ekibe teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.