Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kız öğrencilerden, görev başındaki Mehmetçik ve polise anlamlı ziyaret

Muş’ta kız öğrenciler, görev başındaki Mehmetçik ve polisleri ziyaret ederek şeker ikram edip çiçek verdi.Merkeze bağlı Taşoluk İmam Hatip Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencileri, ’15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma’ etkinliği...

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2016 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2016 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muş’ta kız öğrenciler, görev başındaki Mehmetçik ve polisleri ziyaret ederek şeker ikram edip çiçek verdi.
Merkeze bağlı Taşoluk İmam Hatip Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencileri, ’15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma’ etkinliği kapsamında şehrin giriş ve çıkışlarındaki kontrol noktalarında görev yapan jandarma ve polisleri ziyaret etti. Görev başındaki asker ve polislere kolonya ve şeker ikramında bulunan öğrenciler, ‘iyi nöbetler’ dileğinde bulunarak kendilerine çiçek verdiler.
İlk olarak yol güvenlik kontrolü yapan Taşoluk Jandarma ekiplerini ziyaret eden öğrenciler, görev başındaki Mehmetçiklere kolonya ve şeker ikramında bulunarak çiçek verdiler. Sıcak ilgi ile karşılanan öğrenciler, Mehmetçiğe moral verdiler. Daha sonra özellikle kış mevsiminde öğretmenlere eşlik ederek kız çocuklarını eğitime kazandıran Taşoluk Jandarma Karakol Komutanı Engin Taş’ı ziyaret eden, öğretmen ve öğrenciler yaptığı fedakarlıklarından dolayı Komutan Taş’a teşekkür ettiler.
Görev başındaki Mehmetçiğin ziyaretinden sonra şehir merkezindeki 4 ayrı güvenlik noktalarında uygulama yapan özel harekat, asayiş, TEM ve trafik polislerini tek tek ziyaret eden öğrenciler, polislere kolonya ve şeker ikramında bulunarak çiçek verdiler. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı öğretmen ve öğrencilere teşekkür eden polisler ise öğrencilere eğitimlerinde başarı dileklerinde bulundular.
Etkinlik hakkında kısa bir açıklamada bulunan Taşoluk İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Muhterem Özden, vatanını, milletini, ülkesini ve bayrağını seven gençleri yetiştirmek için 15 Temmuz’ların anlatılması gerektiğini belirtti. Özden, “Çocuklarımızı daha iyi bir geleceğe hazırlamak; vatanını, milletini, bayrağını seven gençleri yetiştirmek için asker ve polislerimizi ziyaret ettik. Bizlerde güvenlik güçlerimizin moral motivasyonlarını sağlamak amacıyla böyle bir projede görev aldık. Öğrencilerimize öğretmelerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca hiçbir zaman bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Sayın Valimiz olmak üzere Milli Eğitim Müdürümüze, Emniyet Müdürümüze ve Alay Komutanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
15 Temmuz şehitlerini anmak için böyle bir programı organize ettiklerini ifade eden Türkçe Öğretmeni Esra Bilgiç de “Ülkemizin güvenliğini sağladıklarından dolayı Türk Silahlı Kuvvetleri ve polislerimize teşekkürü bir borç bildik. Bu nedenle okulumuzun yeni döneminde onların yanında olmak istedik. Yaptıkları fedakarlıktan dolayı, ülke birlik ve bütünlüğünü korumalarından dolayı onların yanında olduğumuzu göstermek istedik ve sonuna kadarda onların yanında olacağız. Bizler kalemlerimizle, onlar da bilek güçleriyle her zaman bu ülkeyi savunmaya gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Asker ve polislerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan öğrencilerden Ayşe Kartal ise “Bugün asker ve polis amcalarımızı ziyarete gittik. Onları çok seviyoruz. Bizi korudukları için onlara çok teşekkür ediyoruz. Onlarla bugün bir araya geldik, çiçek verdik, çok mutlu olduk” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.