Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kişisel Gelişim'de DANIŞ-DER Farkı

Bursa'da bir grup arkadaş bir araya gelerek kendi deneyimleri, tecrübelerini paylaşabilmek ve insanlığa fayda sağlayabilmek adına harekete geçerek yeni bir dernek çatısı altında birleşti.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2020 21:55
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2020 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kişisel Gelişim'de DANIŞ-DER Farkı

Kısa adı DANIŞ-DER olan Evrensel Gelişim Danışmanlık ve Koçluk Derneği, Bursa'da insanlık adına fayda sağlayabilmek ve bu yönde etkinlikler düzenleyip eğitici seminerler vererek insanları bilinçlendirmeyi amaçlıyor. Her biri farklı alanda sertifikalı uzman olan grup üyeleri geçtiğimiz günlerde ortak bir kararla birlikteliklerini resmileştirip uzmanlıklarını aktarabilmek için çalışmalarına devam etmeyi amaçlıyor.



HEDEF İNSANLIĞA VE BÜTÜNÜNE YARAR SAĞLAYACAK FAALİYETLER
Farklı alanlarda kişisel danışmanlık ve koçluk hizmeti veren Danış-Der kurucuları ortak açıklamalarında bulunarak, "Kısa adı Danış-Der olan Evrensel Gelişim Danışmanlık ve Koçluk Derneği, Gülsün İcik Yılmaz'ın öncülüğü İle Bahar Karaca,Özlem Aktaş, İnci Aktaş, Şenay Gültan, Fatih Hanoğlu ve Aykut Yılmaz tarafından 16-055-151 kütük numarası İle Bursa Karaman mahallesi dernekler yerleşkesi adresinde 01.06.2020 itibariyle kurulmuştur. Danış-Der, yıllardır kendi alanlarında layıkıyla danışmanlık, koçluk ve eğitmenlik yaparak insanlığın yararına katkıda bulunan biz grup üyeleri tarafından yine insanlığın ve bütünün yararına olacak her türlü faaliyeti bir çatı altında toplayıp güç birliği sağlamak için kurulmuştur" diyerek derneği faaliyete geçirdiklerini duyurdu.



KAR AMACI GÜTMEDEN SADECE DESTEK AMAÇLI
Dernek hakkında kısaca bilgi veren açıklamalarda kurucu üyeler, "Derneğimiz ulusal ve uluslararası sosyal çalışmaları, danışmanları, çocuk gelişimcileri, koçları, montörleri ve kişisel, kurumsal gelişim alanında eğitime gönül vermiş meslek elemanlarını bir araya getirerek insanlığın yararına olacak her türlü sanat, spor, bilim, kalite, yönetim ve ekonomi alanlarda birlikteliği sağlamayı amaçlıyor. Araştırma ve geliştirme faaliyetlerini özendirmek, edebi ürünlerden masal ve hikaye anlatıcılığına, sanat, felsefe, oyun etkinliklerinden masal terapisi gibi alanları meslekleri tanıtmak,  geliştirmek ve geleceğimiz olan çocuklar ile ilgili, onları yetiştiren aileler ve kurumlara yönelik bilinçlendirici etkinlikler gerçekleştirmektir. Gerek içinde bulunduğumuz toplum, gerekse üyelerinin, mesleki ve kişisel gelişimlerine destek olmak amacı ile hiçbir kar amacı gütmeksizin bu atılımı gerçekleştirdik" ifadelerliyle çalışmalarına hız kattıklarını belirtti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.