Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kırşehir’de PDY eğitim kurumlarına operasyon

15 Temmuz tarihinde gerçekleşen darbe girişimi sonrasında FETÖ terör örgütü ile bağlantılı eğitim kurumlarına operasyon yapıldı.Alınan bilgiye göre, yapılan operasyonlar sonrasında Özel Büyük Kılıçaslan Koleji, Ortaokulu, Özel Cacabey...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2016 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2016 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
15 Temmuz tarihinde gerçekleşen darbe girişimi sonrasında FETÖ terör örgütü ile bağlantılı eğitim kurumlarına operasyon yapıldı.
Alınan bilgiye göre, yapılan operasyonlar sonrasında Özel Büyük Kılıçaslan Koleji, Ortaokulu, Özel Cacabey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Özel Kırşehir Final Okulları, Özel Kırşehir Çözüm Temel Lisesi kapatıldı.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele birimi tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Özel Ati Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu, Özel Tacettin Gümüş Yükseköğretim Erkek öğrenci Yurdu, Özel Remziye Baktıroğlu Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu, Özel Hünkar Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu, Özel Arife Erçetin Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu ile birlikte Kırşehir Çalışanlar Derneği, Kırşehir Ahi İş Adamları Derneği, Cacabey Eğitimciler Derneği, Ufuk Büro-Sen, Aktif Eğitim-Sen, Ufuk Sağlık-Sen de arama yapıldı, dernekler ve yurtlar mühürlendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.