Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kırşehir’de Demokrasi ve Şehitler mitinginde yaşadıklarını anlatan AK Parti milletvekili ağladı

Kırşehir’de Binlerce Kişi, Demokrasi Ve Şehitler Mitingi İçin Cacabey Meydanında Toplanırken, Darbe Girişimi Gecesi Yaşadıklarını Anlatan Ak Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Gözyaşlarına Boğuldu.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2016 19:06
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2016 19:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kırşehir’de Demokrasi ve Şehitler mitinginde yaşadıklarını anlatan AK Parti milletvekili ağladı
Kırşehir’de binlerce kişi, Demokrasi ve Şehitler mitingi için Cacabey Meydanında toplanırken, darbe girişimi gecesi yaşadıklarını anlatan AK Parti Kırşehir milletvekili Salih Çetinkaya, gözyaşlarına boğuldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı sonrası alanlara inen binlerce kişi ‘Demokrasi ve Şehitler’ mitingi için Cacabey Meydanında toplandı. Burada bir konuşma yapan AK Parti Kırşehir milletvekili Salih Çetinkaya, “Kimi gördülerse kalleşçe herkesi infaz edeceklerdi. Gerçekleştirilecek infazlardan kurtulduk. Devlet başkanını infaz etmek darbe değil, iç savaş ve terördür. Bu işi yumuşatmaya çalışanlar var. 15 Temmuz gecesini asla unutmayın ve unutturmayın. Masum yüzlü cellatların çakal ve çapulcuların bir terör girişimidir. Kim beklerdi. Bizlerde bekledik. Adını duymadığımız ülkelerde dahi darbe olmuyor bu nasıl iş diye sorguladım. Duyduğum endişe bu millet içindir. Bizlerin geleceğini çaldılar. İnsan kardeşim dediğine ateş eder mi? Bizim geleceğimiz özümüz sözümüz belli, birileri öyle bir gün gelecek ki keşke ben alana inseydim de ölseydim diyecek" diyerek gözyaşlarına boğuldu, alanda bulunan binlerce kişi ise milletvekilini ayakta alkışladı.
Milletvekili Çetinkaya, binlerce kişinin alkışıyla sahneden indi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.