Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kırkpınar’a davet sürüyor

Edirne Belediyesi’nin organizasyonuyla bu yıl 18-24 Temmuz 2016 tarihlerinde 655’incisi düzenlenecek olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri ve Kültür Etkinlikleri’ne davet devam ediyor.Dünyanın en köklü organizasyonlarından biri olan Kırkpınar...

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2016 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2016 15:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edirne Belediyesi’nin organizasyonuyla bu yıl 18-24 Temmuz 2016 tarihlerinde 655’incisi düzenlenecek olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri ve Kültür Etkinlikleri’ne davet devam ediyor.
Dünyanın en köklü organizasyonlarından biri olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne devlet erkanı, yerli ve yabancı konuklar ile protokolün davet edilmesi için Edirne Belediyesi tarafından 17 bin afiş ve 10 bin 800 adet kırmızı dipli mum ile Kırkpınar’a gelecek olan devlet protokolü için 20 adet minyatür kemer hazırlandı.
Davet için hazırlanan paketlerin kargoyla ilgili kişilere gönderildiğini ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Başbakan Binali Yıldırım’ı, Edirne Valisi Günay Özdemir ve Kırkpınar Güreş Ağası Seyfettin Selim ile birlikte ziyaret ederek, 655’inci Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’ne davet ettik. Kırkpınar davetimizi Türkiye’nin birçok iline ulaştırdık. Kırkpınar’ın daha nezih bir ortamda gerçekleştirebilmesi için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Ülkemiz çok zor günlerden geçiyor. Bu zor günlerde birliğin, beraberliğin, mertliğin ve yiğitliğin sembolü olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’ne hep birlikte sahip çıkmalıyız. Özellikle Edirnelileri 655 yıllık dev organizasyona bekliyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.