Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kırklareli’de Muhtarlar Günü kutlamaları

Kırklareli 19 Ekim Muhtarlar günü. düzenlenen etkinliklerine kutlandı.19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Kırklareli Valiliği İl Mahalli İdareler Müdürlüğü tarafından bir dizi etkinlik düzenlendi. İl Özel İdaresi Cazibe Merkezi toplantı...

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2017 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2017 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kırklareli’de Muhtarlar Günü kutlamaları

Kırklareli 19 Ekim Muhtarlar günü. düzenlenen etkinliklerine kutlandı.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Kırklareli Valiliği İl Mahalli İdareler Müdürlüğü tarafından bir dizi etkinlik düzenlendi. İl Özel İdaresi Cazibe Merkezi toplantı salonunda düzenlenen etkinliğe Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, daire müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Etkinlikte konuşmasına muhtarların gününü kutlayarak başlayan Kesimoğlu, "Muhtarlık yaptığınız mahalleniz, köyünüz sizin eviniz. O mahallede, köyde oturan bütün yurttaşlar sizin ailenizin bir bireyi. Tüm mahalle ve köy sakinlerini eşit bir biçimde kucaklayan muhtarlarımızın görev başında olmalarından dolayı duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Ben 3,5 yıldan bu yana Belediye Başkanı olarak görev yapıyorum. Bunun bir anlamda eğitimini almış bir arkadaşınız olarak muhtarlık kurumunun önemini biliyorum. Göreve geldiğim günden bu yana hem maddi hem manevi desteğimizi muhtarlarımızın yararına sunduk. Muhtarlarımızla sağlık ve güzel bir iş birliği içerisinde olduk ve olmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki süreç içerisinde her mahallemize bir muhtarlık binası yapmak benim taahhüdüm olsun. Tabi ki takdir edersiniz ki yönetmek harcamakla olur. Bu konuyu kısa sürede gerçekleştirmek istiyoruz. Milletvekilliği dönemimde de gerek görev yaptığım İç İşleri Komisyonunda 8 yıl boyunca mahalle ve köy muhtarlarımızın özlük hakları ile ilgili, çalışma koşulları ile ilgili hak ettikleri zemine ulaşmaları konusunda kanun teklifleri, soru önergeleri hazırladım. Basın toplantıları düzenledim. Muhtarlarımızın bugün geldiği noktada payım olduğu düşüncesindeyim. Muhtarlarımız ile birlikte bu özel kentimiz Kırklareli’ne, ‘Mutlu İnsanlar Kenti Kırklareli’mize’ güzel hizmetler sunabilmenin üstün gayreti içerisinde olduğumuzun bilinmesini istiyorum. Değerli muhtarlarımıza başarılar diliyor ve günlerini kutluyorum’’ dedi.

Program verilen plaketlerin ve şiir dinletisinin ardından son buldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.