Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kırık Ayağı İle Sınava Koştu

Zonguldak’ta da öğrenciler Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) heyecanı yaşarken, ayağı kırık olan kız öğrenci arkadaşının yardımı ile sınava gireceği okula geldi.ÖSYM koordinatörlüğünde gerçekleştirilen YGS için veliler...

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2016 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2016 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ta da öğrenciler Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) heyecanı yaşarken, ayağı kırık olan kız öğrenci arkadaşının yardımı ile sınava gireceği okula geldi.
ÖSYM koordinatörlüğünde gerçekleştirilen YGS için veliler ve öğrenciler sabahın erken saatlerinden itibaren okullara akın etti. Sınavın yapılacağı okulların bahçelerinde beklemeye başlayan veliler, Kur-an’ı Kerim okuyarak çocuklarına dua ettiler. Başörtülü kız öğrenciler ise başlarındaki toplu iğnelerin çıkartılmasının ardından sınav salonuna girebildi. Polis ekiplerinin didik didik aradığı öğrenciler, kabul edilmeyen eşyalarını okulun bahçesindeki duvara bıraktı.
Nagihan Arslan isimli bir kız öğrenci ise kırık ayağına rağmen YGS’ye girdi. Kız arkadaşının yardımı sayesinde Yayla Ortaokulu’na gelen Arslan’a üst aramasında görevli polisler yardımcı oldu. Öncelik tanınan Arslan, üst aramasının ardından sınava gireceği salona yöneldi. Arslan, “Ayağım kırık. Ama sınava geldim” diye konuştu.
Tespih, bozuk para, çakmak, toka ve toplu iğneleri bahçedeki duvarın üzerine bırakan öğrenciler, heyecan ve stresle sınav salonunun yolunu tuttu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.