Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kınalı kuzular demokrasi nöbetinden vatan nöbetine uğurlandı

Antalya’nın Serik ilçesinde 1996/3 tertip 10 hazır asker demokrasi nöbetinden vatan nöbetine uğurlandı.Serik’te 1996/3 tertip 10 genç, Çınaraltı Meydanında tutulan demokrasi nöbetinden vatan nöbetine uğurlandı. Asker uğurlama törenine...

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2016 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2016 10:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kınalı kuzular demokrasi nöbetinden vatan nöbetine uğurlandı
Antalya’nın Serik ilçesinde 1996/3 tertip 10 hazır asker demokrasi nöbetinden vatan nöbetine uğurlandı.
Serik’te 1996/3 tertip 10 genç, Çınaraltı Meydanında tutulan demokrasi nöbetinden vatan nöbetine uğurlandı. Asker uğurlama törenine Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatani görevlerini yapacak askerlerin ilk olarak aileleri ve Belediye Başkanı Ramazan Çalık tarafından ellerine kına yakıldı.
Asker adaylarına güle güle gidip gelmelerini temenni eden Çalık, "Maşallah gençlerimiz askere gitmeye hazır ama asıl hazır olan sizlersiniz. Türk denince asker akla gelir. Her Türk genci asker olarak dünyaya gelir. Gençlerimizi kutluyoruz. Ne mutlu size Türkiye Cumhuriyeti adına askerlik yapacaksanız. İnşallah güle güle gider gelirsiniz. Bu bayrağı hakkıyla taşıyacağınıza inanıyoruz. Bizde ihanet olmaz. Hepinizin alnından öpüyoruz. Telefonumu alın bir ağabeyiniz bir amcanız olarak ihtiyacınız olursa direkt beni arayın. Allah’a emanet ediyorum" dedi.
Başkan Çalık askerlere harçlık verirken Müftü Vekili Mustafa Güner ile ekibi Kur’an-ı Kerim okudu. Asker adayları, Müftülük İlahi Gurubu’nun seslendirdiği ilahilerin ardından dualarla askere uğurladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.