Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kilis’te Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’e saygı yürüyüşü

Kilisliler, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’e saygı yürüyüşü gerçekleştirdi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine meydanlara inen Kilisliler, demokrasi nöbetinin 25. gününde de meydanları doldurdu. Kilis Belediyesi...

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2016 23:23
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2016 23:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kilisliler, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’e saygı yürüyüşü gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine meydanlara inen Kilisliler, demokrasi nöbetinin 25. gününde de meydanları doldurdu. Kilis Belediyesi önderliğinde Kilis’teki sivil toplum örgütleri, Muhtarlar Derneği, Kuvvayi Milliye ve Mücahitler Derneği ile Kilis Belediyesi’ndeki tüm birimlerde çalışan işçi ve memurlar, Türk bayrakları ile alana geldiler. Kilis Belediyesi personelleri, birimleri ile birlikte Cumhuriyet Meydanına davul zurna işleğinde Belediye Başkanı Hasan Kara, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Eryılmaz, Cuma Özdemir, Mehmet Akif Yavuzlu ile belediye birim müdürleri ile yürüyüşe katıldı. Cumhuriyet Meydanında hava-i fişek gösterisi yapıldı.
Yürüyüşten sonra meydanda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hasan Kara, Kilis’e hizmet etmekten şeref duyduklarını ifade ederek, “Allah razı olsun sizlerden, ben belediyenin çok önemli olduğunu biliyordum. Belediyenin çok işe yarayacağını biliyordum. Ama 15 Temmuz akşamı belediyenin ne kadar işe yaradığını ‘çöp arabalarının ne kadar mübarek’ olduğunu o gece öğrenmiş oldum. Çünkü birilerinin asker elbisenin içerisine girmiş teröristlerin tankı vardı, topu vardı, tüfeği vardı, mermisi vardı, her şeyi vardı. Bizim neyimiz vardı biliyor musunuz, ‘bu gördüğünüz belediye personeli, personelin kullandığı kamyonlarımız vardı, tankerlerimiz vardı. Çöp arabalarımız vardı. Greyderlerimiz vardı, tankerlerimiz vardı, Allahımız ve milletimiz vardı’, Kilis’teki, tüm cadde ve sokaklarını tutmuştuk. Ben hep şunu söylüyorum, biz bu millete hizmet ettiğimiz sürece bu milletin duasını aldığımız sürece bu millet bize inandığı sürece bu millet arkamızda durduğu sürece değil asker elbisesi içerisine girmiş teröristler, tüm dünya birleşse topunu çöp kamyonun altına alırız, ezer geçeriz inşallah.Biz 15 temmuza kadar çok çalıştık çok uğraştık, ama bu millet 15 Temmuzda gösterdiği dik duruş ile daha fazla çalışmamızı daha fazla uğraşmamızı daha fazla bu millete hizmet etmemizi hak ediyor” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.