Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu’ndan Özeleştiri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Gazilerimize ve şehitlerimize güzel laflar ediyoruz ama yeri ve zamanı gelince haklarını teslim etmiyoruz” dedi.Mardin’in Midyat ilçesinde Emniyet Müdürlüğü binasına yönelik terör saldırısında...

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kılıçdaroğlu’ndan Özeleştiri
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Gazilerimize ve şehitlerimize güzel laflar ediyoruz ama yeri ve zamanı gelince haklarını teslim etmiyoruz” dedi.
Mardin’in Midyat ilçesinde Emniyet Müdürlüğü binasına yönelik terör saldırısında şehit olan polis memuru Nefize Özsoy’un cenaze töreni için Edirne’ye gelen Kılıçdaroğlu, cenaze töreni öncesi Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Şehitliği yüce kılan da budur işte. Toprağı için vatanı için ve daha da önemli ülkesinin geleceği için hayatını, canını feda eder şehit. Gazi de bu uğurda mücadele eder. Gazilerimize ve şehitlerimize güzel laflar ediyoruz ama yeri ve zamanı gelince haklarını teslim etmiyoruz, haklarını teslim etmemiz lazım” dedi.
Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Çiftçi, Kılıçdaroğlu’na şehitler albümü armağan ederken, derneğin Onursal Başkanı Ali Vardar da dernek rozeti taktı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.