Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu, Vezneciler Saldırısında Yaralananları Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Vezneciler’de gerçekleşen terör saldırısında yaralanan vatandaşları ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, "Teröre karşı ortak tavır takınmalıyız" dedi.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çapa...

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Vezneciler’de gerçekleşen terör saldırısında yaralanan vatandaşları ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, "Teröre karşı ortak tavır takınmalıyız" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gelerek Vezneciler’de dün gerçekleşen terör saldırısında yaralanan vatandaşları ziyaret etti. Ziyaret sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, siyasetin bir konuda anlaşması lazım geldiğini söyleyerek, "Terör kimden ve nereden gelirse gelsin, hep beraber teröre karşı ortak tavır takınmak ve terörü lanetlemek durumundayız. Masum insanların hayatlarını kaybetmesi gerçekten de hepimizin yüreğini yakıyor. Terörden artık bu millet bıktı. Terörü önlemek için elimizden gelen her türlü katkıyı vermeye hazır olduğumu ifade ettim yine ifade ediyorum. Teröre karşı ortak tavır takınmalıyız. Birlikte mücadele etmeli. Bu mücadelemizi güçlendirerek sürdürmeliyiz. Terörü Türkiye’nin gündeminden çıkarıp Türkiye’nin gerçek gündemine dönmeliyiz. CHP olarak elimizden gelen katkıyı vermeye hazır olduğumuzu bir kez daha buradan belirtiyor. Masum insanlar sabah işe giderken bomba patlıyor ve bunların bir kısım hayatını kaybediyor. Polis kardeşlerimiz bizim güvenliğimizi sağlamak için mücadele ediyor. Emek veriyorlar, neden şehit olsunlar” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.