Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu, Antalya’da Toplu Açılış Yapacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 22 Mayıs Pazar günü, Antalya Konyaaltı Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 33 projenin toplu açılış törenine katılacak. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediye...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 22 Mayıs Pazar günü, Antalya Konyaaltı Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 33 projenin toplu açılış törenine katılacak. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediye olarak bir çok etkinliğin yanı sıra sosyal projelere de ağırlık verdiklerini söyledi.
ÇOCUK FUARI
’Mutlu Çocuklarla Mutlu Geleceğe’ sloganı ile ’Konyaaltı Mutlu Çocuklar Fuarı’nın açılışını 19-22 Mayıs tarihleri arasında Cam Piramit’te gerçekleştireceklerini aktaran başkan Böcek, "Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Onların mutlu olması bizim için önemlidir. Çocuklarla aileleriyle mutlu olabilmeleri için 4 gün sürecek dolu dolu bir fuar düzenledik. Bir ilki gerçekleştirmekten mutluyuz. 0-5, 5-8 ve 8-12 yaşları arasındaki çocuklarımız için fuar saat 10.00 ile 20.00 arasında açık kalacak. 50 katılımcı firmanın yer alacağı fuarda 35 stand yer alacak. İlk defa bir fuarda buz pisti yer alırken, önemli yazarlar kitaplarını imzalayacak. Aileler için söyleşi ve seminerler düzenlenecek" dedi.
PROJELER
Gençlik Haftası ve 33 projenin toplu açılış töreni hakkında da bilgi veren Başkan Böcek, "Konyaaltı Atatürk Stadı, cemevi, Expo 2016 Parkı, Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi, sağlıklı yaşam merkezi ve spor salonu, 2 adet kreş ve gündüz bakım evi, etüd merkezi, katı atık aktarma istasyonu, bitkisel atık getirme ve yönetim merkezi, 3 muhtar evi, 20 adet parkın toplu açılışı Pazar günü sat 16.00’da Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile gerçekleştirilecek" ifadelerini kaydetti.
Başkan Böcek, gençlik şöleni kapsamında pop sanatçısı Serdar Ortaç’ın da konser vereceğini kaydetti. Her zaman Antalyalıların emrinde olduğunu belirten Başkan Böcek siyasi hayatında 23 yılı geride bıraktığını ve 18 yıldır belediye başkanı olarak ile hizmet etmeye devam ettiğini vurguladı. Elinden geldiği kadar Konyaaltı ve Antalya için güzel çalışmalar yapmaya çalıştığını vurgulayan Başkan Böcek, meclislerinden kararların yüzde 96 oy birliği ile kabul edildiğine dikkati çekti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.