Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KESK Genel Başkanı Lami Özgen Yüksekova’da

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Genel Başkanı Lami Özgen ve beraberindeki heyet Hakkari’nin Yüksekova ilçesini ziyaret etti.Sokağa çıkma yasağının kısmi olarak kaldırıldığı Yüksekova’ya sivil toplum örgütlerinin...

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2016 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2016 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KESK Genel Başkanı Lami Özgen Yüksekova’da
Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Genel Başkanı Lami Özgen ve beraberindeki heyet Hakkari’nin Yüksekova ilçesini ziyaret etti.
Sokağa çıkma yasağının kısmi olarak kaldırıldığı Yüksekova’ya sivil toplum örgütlerinin ziyaretleri devam ediyor. Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Genel Başkanı Lami Özgen başkanlığındaki heyet, sabah saatlerinde Yüksekova’ya gelerek Cumhuriyet Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.
İncelemelerinin ardından açıklama yapan KESK Genel Başkanı Lami Özgen, "Yüksekova’da görünen manzara çatışmadan çok ilçenin topyekun yıkılıp yakılmasıdır" dedi.
İlçe halkının evsiz ve barksız kaldığına dikkat çeken Özgen, "İlçedeki eğitim ve öğretim süreci tamamen askıya alındı. On binlerce öğrenci bir yıldır eğitim öğretim hakkından yoksun. Binlerce öğretmen ile diğer kamu çalışanları ilçeyi terk etti" diye konuştu.
Özgen ve beraberindeki heyet, mahalle ziyaretlerinin ardından Eğitim-Sen Yüksekova İlçe Başkanlığını ziyaret etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.