Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kepez İlçe Emniyetten huzur toplantıları

Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü, huzur toplantılarını Teomanpaşa Mahallesi’nde devam etti.Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde ilgili birimlerin de katılımıyla emniyet ve güvenlik hizmetlerini daha ileri seviyelere çıkarmak, mahallelerle...

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2017 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2017 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kepez İlçe Emniyetten huzur toplantıları

Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü, huzur toplantılarını Teomanpaşa Mahallesi’nde devam etti.

Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde ilgili birimlerin de katılımıyla emniyet ve güvenlik hizmetlerini daha ileri seviyelere çıkarmak, mahallelerle ilgili sorunları ilgili kurum, kuruluş ve vatandaşlarla işbirliği yapmak, muhtarlar vasıtasıyla polis-halk ilişkilerini güçlendirmek, suç ve suçluyla etkin mücadele etmek, suçluların yaşam alanlarını daraltarak, vatandaşların suçla mücadele yapması gerekenler konusunda bilinçlendirme toplantılarına devam ediyor. Teomanpaşa Mahallesi, Fatma Nur Çelik İmam Hatip Ortaokulu Toplantı Salonunda, 6 mahalle muhtarı, okul yöneticileri, cami imamları, esnaf ve yaklaşık 80 vatandaşın katılımıyla huzur toplantısı düzenlendi.

Toplantıda, mala karşı suçların fırsat suçu olduğu, vatandaşların keşke dememesi amacıyla gerekli güvenlik tedbirlerini almaları gerektiği ve suçla mücadele de vatandaşların desteğinin önemi vurgulandı.

Öte yandan mahallelerde yaşanan sıkıntılar ve çözüm önerileri, emniyetin yaptığı çalışmalar ve uygulamaların devam etmesi gerektiği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.