Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kent konseyinden kafa karıştıran davetiye

Çanakkale Kent Konseyi'nin Aralık Ayında Yapılacak Genel Kurulu İçin Dernek Ve Vakıf Temsilcilerine Davet Mesajı Gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2016 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2016 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kent konseyinden kafa karıştıran davetiye
Çanakkale Kent Konseyi’nin aralık ayında yapılacak genel kurulu için dernek ve vakıf temsilcilerine davet mesajı gönderildi. Ancak bazı davetiyelerde, o dernek temsilcilerinin ‘oy kullanamayacağı’ özellikle belirtildi. Hem davet edilip hem de oy kullanamayacak olan dernek temsilcileri ise duruma tepki gösterdi.
Çanakkale Kent Konseyi olağan genel kurulu 17 Aralık 2016 günü saat 13.00’te Türkan Saylan Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilecek. Yapılacak genel kurul öncesi seçimlere katılacak olan dernek ve vakıf temsilcilerine davet yazısı gönderildi. Dernek ve vakıflardan, genel kurula katılacak birer temsilcinin belirlenerek Kent Konseyine bildirilmesi istenen yazıda, genel kurul gündemi de paylaşıldı.
Davet metninin altında ise organ seçimleri maddesine yer verilirken, bazı derneklere gönderilen yazıda, ‘Derneğiniz bir dönemde 2 genel kurula katılmadığından seçimlerde oy kullanamayacaktır’ ibaresi yer aldı. Bu durum, dernek temsilcilerinin tepkisine sebep oldu. Bazı dernek temsilcileri itiraza hazırlanırken, bazıları da "Hem davet ediyorlar, hem oy kullanamayacaksınız diyorlar" diye tepki gösterdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.