Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kengerliler Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti

Efeler ilçesine bağlı Kenger Mahallesi halkı, mahallenin yıllardır süren su sorununu çözen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na bir yemek düzenleyerek teşekkür etti. Alkışlarla karşılanan Çerçioğlu’na özellikle...

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2017 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2017 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kengerliler Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti

Efeler ilçesine bağlı Kenger Mahallesi halkı, mahallenin yıllardır süren su sorununu çözen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na bir yemek düzenleyerek teşekkür etti. Alkışlarla karşılanan Çerçioğlu’na özellikle kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

Uzun yıllardır su sıkıntısı çektiklerini söyleyen Kenger Mahallesi Muhtarı Bayram Ali Abaka "Başkanımız sayesinde suyumuz bol ve güzel, başkanımızdan asfalt yol istemiştik, şimdi de asfaltımızı yapıyor. Bu kadar hizmet beklemiyordum, başkanımıza çok teşekkür ederiz" dedi.

Yemekte konuşan muhtar Abaka’nın mahallenin ulaşım sorunuyla ilgili talebini karşılıksız bırakmayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu "Sarı Civciv istiyorsanız, onu da yarından itibaren halledeceğiz" diyerek sorunu çözeceklerini söyledi.

Yemekte konuşan başkan Çerçioğlu "Muhtarımız geldi, sorunlarını anlattı. Şimdiye kadar mahallelerimize hizmet yapılmamış. Mahallelerimizin sorunlarını tek tek çözdük, bundan sonra da çözeceğiz" diye konuştu.

Mahallenin su sorununu çözdüğü için başkan Çerçioğlu’na teşekkür eden kadınlar başta olmak üzere mahalle halkı başkanla hatıra fotoğrafı çekildiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.