Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kendine emanet edilen köpeğe araç çarpınca, panik yaşadı

Gaziantep’te B.K. isimli bir genç, kendisine emanet edilen köpeğin trafik kazasında ayağından yaralanması üzerine panik yaşadı. Telefonla yakınlarını arayarak yardım isteyen genci, bölgedeki esnaf yatıştırmaya çalıştı.Gaziantepli B.K.,...

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2016 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2016 09:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te B.K. isimli bir genç, kendisine emanet edilen köpeğin trafik kazasında ayağından yaralanması üzerine panik yaşadı. Telefonla yakınlarını arayarak yardım isteyen genci, bölgedeki esnaf yatıştırmaya çalıştı.
Gaziantepli B.K., sahibine ulaştırılması için emaneten verilen köpeği götürürken, Karagöz caddesinde plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir araç, köpeğe çarparak ayağından yaraladı. Geçirdiği kaza sonrası ayağı kanayan golden cinsi köpek, çektiği acı nedeniyle yürüyemeyince, bakıcısı genç büyük panik yaşadı. Kendisine yardım etmesi için yakınlarına telefon açan B.K., köpeğin veterinere gösterilmesi gerektiğini söyleyerek, ne yapması gerektiğini danıştı. Kazayı ve gencin köpeği götürmek için harcadığı çabayı gören esnaflar önce gence telkinlerde bulundu. Köpek için seferber olan esnaflar, yaralı köpeğe su ikram edip, sevgi gösterinde bulundu. Bir süre dinlenen köpek ise yeniden hareket etmeye başlarken, genç yakınların gelmesinin ardından köpeği kucağına alarak, olay yerinden uzaklaştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.