Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kemalpaşa artık Whatsapp’ta

Kemalpaşa Belediyesi tüm Kemalpaşalıların soru, görüş ve önerilerini iletebilmeleri için akıllı cep telefonlarında kullanılan iletişim uygulaması ’Whatsapp’ üzerinden çağrı hattı oluşturdu.Kemalpaşa belediyesi, vatandaşların talep...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2017 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2017 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kemalpaşa artık Whatsapp’ta

Kemalpaşa Belediyesi tüm Kemalpaşalıların soru, görüş ve önerilerini iletebilmeleri için akıllı cep telefonlarında kullanılan iletişim uygulaması ’Whatsapp’ üzerinden çağrı hattı oluşturdu.

Kemalpaşa belediyesi, vatandaşların talep ve beklentilerine daha hızlı cevap vermek ve çözüm üretmek adına kurduğu Whatsapp iletişim hattı artık hizmette. Bu kapsamda 0537 731 86 86 numaralı Kemalpaşa Belediyesi Whatsapp iletişim hattına akıllı telefonlar aracılığıyla Kemalpaşa sınırlarını kapsayan her türlü talep ve öneriler iletilebilecek. Whatsapp uygulamasını kullanan vatandaşlar belirtilen numaraya mesaj atarak, sorularına yanıt bulacak. Halkla ilişkiler birimi görevlileri vatandaşlardan gelen yazı, görüntü ve video kayıtlarını konuyla ilgili müdürlüğe ileterek, sorunların hızla çözümü sağlayacak. Konuyla ilgili vatandaşlara aynı yolla müdürlük yetkilileri tarafından bilgi verilecek. Kurulan yeni iletişim hattı sorunların çözülmesinde anlık çalışacak. İhbar hattı mesai saatleri içinde, hafta içi 08.30- 17.30 arası hizmet verecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.