Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kazdağları Yoga’nın merkezi olmaya hazırlanıyor

Kazdağları üçüncü kez Yoga Festivaline ev sahipliği yaparken, Yoga’nın yeni merkezi olma yolunda istikrarlı adımlarla yürüyor.Uluslararası Yoga Federasyonu ve Yoga Academy’nin Kazdağları Ramada Resort otelde organize ettiği Uluslararası...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2016 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2016 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kazdağları üçüncü kez Yoga Festivaline ev sahipliği yaparken, Yoga’nın yeni merkezi olma yolunda istikrarlı adımlarla yürüyor.
Uluslararası Yoga Federasyonu ve Yoga Academy’nin Kazdağları Ramada Resort otelde organize ettiği Uluslararası 3. Yoga Festivali başladı. Türkiye’nin her yöresinden katılan Yogaseverlerin yanısıra, Amerika, Fransa, İngiltere, İspanya, Japonya gibi ülkelerden gelenler dikkat çekti. Cumartesi ve pazar devam edecek olan festivale günübirlik Kazdağları ve çevresinden gelen katılımcılarla birlikte 300 kişinin iştirak ettiği belirtildi.
Yoga Festivaline ev sahipliği yapan Ramada Resort Kadzağları Termal Otel Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öngen, “Kazdağları çok daha fazla etkinlik ile revaçta olmayı hak eden bir yer. Bu güne kadar Kazdağlarına hak ettiği tanıtımın yapılmasında çok ciddi eksikler yaşanmış. Yoga Festivali bunlardan biri. Yoga’nın temel çıkış noktası insanların enerjisinin yükselerek duygusal ve fiziksel rahatlama. Kazdağları dünyanın 200 eko sisteminden biri olan bu bölge bu etkinlik için dünyada bulunmaz yerlerden biri. Kazdağlarının yoga etkinliği için Türkiye’nin merkezi olmasından daha doğal bir şey olamaz. Bizim çabamız bu yönde. Şu anda üçüncüsü yapılıyor yoga festivalinin iki hafta sonra dördüncüsü yapılacak. Hedefimiz önümüzdeki yıllarda Türkiye’de ve hatta dünyada Yoga denince Kazdağlarını akla getirebilmek.
Yoga Akademy Eğitmenlerinden Elçin Erener “Bu üçüncü sefer gelişimiz kazdağlarına Yoga Akademy ve Uluslararası Yoga Federasyonu olarak her ay uluslararası yoga festivalleri düzenliyoruz. Buna önderlik eden hocamız Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manav. Katılımcılar çeşitli ülkelerden geliyor. Şu anda burada ingiltere’den gelen Fransa’dan, Japonya’dan ve Amerika’dan üyeler ve öğrenciler de var. Aynı zamanda Türkiye’nin çok değişik illerinden gelenler var.
Kazdağlarının havası, oksijeni, enerjisi, özellikle buraya olan talebi Yoga Akademiye artırdı. Kazdağlarına olan talebi artırdı. Bizlerde sevdik buradayız. Bu ay ki festivalin teması ‘Coşku’ festivali" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.