Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kazakistan’ın başkenti Astana, National Geographic Traveler Ödülü’nü aldı

National Geographic Traveler dergisinin (Rusya) yayın ekibi, dinamik gelişimi ve yüksek turizm potansiyeli nedeniyle ’Geleceğin Kenti’ özel ödülünü Kazakistan’ın başkenti Astana’ya sundu.Ödül töreni (NGTA) töreni, perşembe akşamı...

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2016 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2016 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
National Geographic Traveler dergisinin (Rusya) yayın ekibi, dinamik gelişimi ve yüksek turizm potansiyeli nedeniyle ’Geleceğin Kenti’ özel ödülünü Kazakistan’ın başkenti Astana’ya sundu.
Ödül töreni (NGTA) töreni, perşembe akşamı Moskova’da yapıldı. Derginin Baş Editörü Olga Yakovina, uluslararası NGTA’nın turizm sektörünün Oscarları olduğunu vurguladı. Yakovina, ’’Kazakistan, büyük bir potansiyele sahip, umut verici bir destinasyon. Giderek daha fazla ilgi çekiyor. Biz de, turizm ve seyahat alanlarında önde gelen uluslararası ve Rusça bir dergi olarak bunu gözardı edemedik" dedi.
Ödüller, turizm alanında dünyanın dört bir yanındaki en iyi destinasyonları, şirketleri, gemi seyahatlerini ve havaalanlarını seçmeye odaklanan, yıllık olarak düzenlenen uluslararası etkinlik. Derginin online (Rusya) okurları en iyileri seçmek için 8 Eylül ile 6 Kasım tarihleri arasında 23 kategoride oy verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.