Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kazada ölen öğretmenin organları 3 hastaya umut oldu

İZMİR (İHA) – İzmir’de eski öğrencisinin kullandığı motosikletin çarpması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen kimya öğretmeni Okan Biçer’in ailesi tarafından bağışlanan organları, nakil...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2018 09:26
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2018 09:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kazada ölen öğretmenin organları 3 hastaya umut oldu

İZMİR (İHA) – İzmir’de eski öğrencisinin kullandığı motosikletin çarpması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen kimya öğretmeni Okan Biçer’in ailesi tarafından bağışlanan organları, nakil bekleyen 3 hastaya umut oldu.

İzmir’in Ödemiş ilçesinde 15 Mart Perşembe günü saat 08.00 sıralarında meydana gelen kazada beyin kanaması geçiren İlk Kurşun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kimya öğretmeni Okan Biçer’in (52), 17 Mart Cumartesi günü beyin ölümü gerçekleşti. Makineye bağlı olarak yaşamını sürdüren Biçer’in organları ailesi tarafından bağışlandı.

Aynı gece Aydın’dan Ödemiş’e gelen nakil ekibi, 5 saatlik çalışmanın ardından Biçer’in organlarını Aydın ve İzmir’de organ bekleyen 3 hastaya ulaştırmak için sabah saatlerinde hareket etti. Biçer’den alınan 2 böbrek ile karaciğer, organ bekleyen hastalara nakledilmesi için İzmir ve Aydın’a götürüldü.

Biçer’in cenazesi ise dün ikindi namazının ardından Ödemiş Hamdibey Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra Ahrandı Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze törenine çok sayıda eğitimci ve öğrenci de katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.