Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kazada ölen Gürcü Nineli’nin cenazesi ülkesine gönderildi

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde otobüsün şarampole yuvarlandığı kazada hayatını kaybeden Gürcistan uyruklu Nineli Kvrivishvili’nin cenazesi kaymakamlığın destekleri ile memleketine gönderildi.Balıkesir’in Bandırma ilçesi Edincik Mevkii’nde...

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2016 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2016 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kazada ölen Gürcü Nineli’nin cenazesi ülkesine gönderildi
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde otobüsün şarampole yuvarlandığı kazada hayatını kaybeden Gürcistan uyruklu Nineli Kvrivishvili’nin cenazesi kaymakamlığın destekleri ile memleketine gönderildi.
Balıkesir’in Bandırma ilçesi Edincik Mevkii’nde perşembe günü Çanakkale-Bandırma-Bursa seferini yapan yolcu otobüsünün yoldan çıkarak devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 3 kişiden biri olan Gürcistan uyruklu Nınelı Kvrivishvili’nin cenazesi Bandırma Kaymakamlığı’nın maddi ve manevi destekleri ile memleketine gönderildi.
Özel bir taşımacılık firması ile gönderilen cenaze Sarp Sınır kapısında ailesine teslim edilecek. Uzun yıllardır Türkiye’de yaşayan ve Türk vatandaşı olan akrabası Rusudan Özkaya, cenaze işlemleri sırasında gözyaşlarını tutamazken, “Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve Bandırma Kaymakamımıza çok çok teşekkür ediyoruz. Bu acı günümüzde bizleri hiç yalnız bırakmadılar. Cenazemizin Gürcistan’a teslimi için yaptığı iyiliklerden dolayı kendisine minnet duyuyoruz. Allah razı olsun” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.