Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kazada hayatını kaybeden iki kardeş toprağa verildi

Kütahya’da bir otomobilin şarampole devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 2 kardeş Bursa’da gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.Kaza, dün akşam Kütahya-Afyonkarahisar karayolunun 10. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2016 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2016 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kütahya’da bir otomobilin şarampole devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 2 kardeş Bursa’da gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.
Kaza, dün akşam Kütahya-Afyonkarahisar karayolunun 10. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Burdur’a kuzeninin yemin töreni için giden ve daha sonra Bursa’ya dönmek üzere yola çıkan Tayfun Kutlu yönetimindeki 16 FT 998 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak yaklaşık 50 metrelik şarampole devrildi. Kazada yaralanan sürücü Kutlu ile otomobildeki çocukları Yaren (15) ve Erdem (8) ile Merve Nur Sevik (20), Zeynep Ezgi Sevik (21) olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaren ve kardeşi Erdem Kutlu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
İki kardeşin cesedi yapılan işlemlerin ardından Bursa’nın Büyükorhan ilçesine getirildi. Merkez Cami’de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından kardeşler ilçe mezarlığına defnedildi. Cenazede gözyaşları sel oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.