Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaza Kurbanı Genç Kemancı Son Yolculuğuna Uğurlandı

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde, hızla giden aracın kontrolden çıkarak kaldırıma çıkmasıyla hayatını kaybeden İstanbul Film Müzikleri Orkestrasında keman sanatçısı olarak görev yapan Okan Arıkan memleketi İzmir’de son yolculuğuna...

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2016 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2016 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaza Kurbanı Genç Kemancı Son Yolculuğuna Uğurlandı
İstanbul’un Kadıköy ilçesinde, hızla giden aracın kontrolden çıkarak kaldırıma çıkmasıyla hayatını kaybeden İstanbul Film Müzikleri Orkestrasında keman sanatçısı olarak görev yapan Okan Arıkan memleketi İzmir’de son yolculuğuna uğurlandı.
Kaza, saat 04.30 sıralarında, Bağdat Caddesi Kızıltoprak mevkisinde meydana geldi. O.E.B.’nin kullandığı 34 YK 3689 plakalı araç, iddiaya göre hızlı bir şekilde gelerek yolun sağında park halindeki 34 PA 8149 plakalı araca arkadan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan araç sürüklenirken kaldırımda yürüyen Okan Arıkan’a (29) çarptı. Kazada Arıkan hayatını kaybederken, sürücü O.E.B. ve yanındaki 3 kişi yaralandı.
İstanbul Film Müzikleri Orkestrasında keman sanatçısı olarak görev yapan Okan Arıkan’ın cenazesi olay yerindeki incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Yapılan otopsiden sonra geç sanatçı Arıkan’ın cenazesi ailesine telim edilirken Okan Arıkan’ın cenazesi defnedilmek üzere İzmir’e getirildi. Genç kemancı Okan Arıkan’ın cenaze namazı öğle vakti Hatay semti Bahçelievler Kulalı Hancıoğlu Hacı Halil Camisinde kılındı. Cenazeye, Arıkan’ın babası Namık, annesi Aysel Arıkan, akrabaları, arkadaşları, sanatçı arkadaşları ve sevenleri katıldı. Anne Aysel Arıkan ayakta durmakta güçlük çekerken ’’Yavrum, kuzum nerelere gittin sen. Kalk gel yavrum. Biz nasıl dayanacağız’’ diye ağıt yaktı. Cenaze namazında gözyaşları sel oldu. Kılınan cenaze namazının ardından Arıkan, Kaynaklar Eski Mezarlığında toprağa verildi.
ÜÇ YAŞINDAN BERİ MÜZİKLE UĞRAŞTI
Genç yaşta trafik kurbanı olan Okan Arıkan’ın 3 yaşında müziğe başladığı öğrenildi. Evin tek çocuğu olan Arıkan, 2012 yılında Muğla Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümünden mezun oldu daha sonra İstanbul’a yerleşti. Okan Arıkan, Demet Sağıroğlu, Moğollar grubu gibi sanatçılarla çalıştı. Askerden yaklaşık 3 ay önce gelen Okan Arıkan’ın son dönemlerde film müzikleri üzerine uğraştığı kaydedildi. Üniversiteden ev arkadaşı ve İstanbul’dan cenazeye gelen Uğur Can Arapoğlu, ’’Okan’ın ölüm haberini alınca şoke oldum. Hayatta o kadar kötü insan varken Okan gibi iyi bir insanın genç yaşta trafik kurbanı olması çok üzücü. Okan çevresi tarafından çok sevilen, çevresine neşe saçan bir insandı. Ani ölümü bizi sarstı’’ dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.