Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayyum atanan okula ismi verilen Muhammed Emin Saraç, öğrencilerle bir araya geldi

Hadis Alimi Muhammed Emin Saraç, ismi verilen okulu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.Tokat’ta Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) finansman desteği sağladığı öne sürülen şirket bünyesinde...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2016 18:33
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2016 18:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayyum atanan okula ismi verilen Muhammed Emin Saraç, öğrencilerle bir araya geldi
Hadis Alimi Muhammed Emin Saraç, ismi verilen okulu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.
Tokat’ta Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) finansman desteği sağladığı öne sürülen şirket bünyesinde kayyum ataması yapılarak Milli Eğitime devri yapılan 6 okuldan “İpek Koleji”nin ismi Mehmet Emin Saraç Proje İmam Hatip Lisesi olarak değiştirilmişti. Memleketi Tokat’ın Erbaa ilçesine bağlı Tanoba köyünü ziyaretinin ardından kent merkezine geçen YÖK Başkanı Yekta Saraç’ın babası Muhammed Emin Saraç, adının verildiği okula davet üzerine gelerek ziyarette bulundu. Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Kasap, İl Müftüsü Ahmet Erdem, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Gürbüz ile okul idaresi ve yöneticilerinin de katıldığı programda Saraç, İmam Hatip Lisesi öğrencileri öğrencileri ile bir araya geldi.
“Kötü düşündüler Allah da tersine çevirdi”
Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Saraç, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bayram ziyaretinde görüştüğünü ifade ederek, “Cumhurbaşkanı güzel Kur’an-ı Kerim okur, kendisi imam hatip mezunudur. Çocuklarını da imam hatipte okutmuştur” dedi. 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili sorulara da cevap veren Saraç, “Kötü düşündüler, Allah da tersine çevirdi” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2014 yılında hayatını kaybeden Yükseköğretim Genel Kurulu Üyesi ve Başbakanlık Başmuşaviri Prof. Dr. Osman Öztürk’ün cenaze namazı kıldıran Mehmet Emin Saraç Hoca ile yakından ilgilenerek elini öpmüştü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.