Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayseri’de 144 mahalle yolu ulaşıma açıldı

Büyükşehir Belediyesi merkezde ve ilçelerde yoğun kar yağışına anında müdahale etti. Merkezde tüm yollar trafiğe açıldı. İlçelerde ise 144 mahalle yolunu ulaşıma açan ekipler kapalı yolların açılması için çalışmalarını sürdürüyorlar.Kayseri’de...

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri’de 144 mahalle yolu ulaşıma açıldı

Büyükşehir Belediyesi merkezde ve ilçelerde yoğun kar yağışına anında müdahale etti. Merkezde tüm yollar trafiğe açıldı. İlçelerde ise 144 mahalle yolunu ulaşıma açan ekipler kapalı yolların açılması için çalışmalarını sürdürüyorlar.

Kayseri’de yaşanan yoğun kar yağışıyla birlikte kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, sabaha kadar yoğun bir şekilde çalıştı. Kent Merkezinde 450 kilometrelik yol ağında 170 kişilik ekiple ve 76 adet kar buz küreme ve tuzlama aracıyla başlayan çalışmalar halen devam ediyor.

Kent merkezinde yapılan çalışmalar sonucu tüm yollar trafiğe açıldı.

144 MAHALLE YOLU AÇILDI

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi’ne dahil olan tüm ilçelerde ve bunlara bağlı mahallelerde karla mücadele ve tuzlama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Pınarbaşı, Sarız, Yahyalı, Develi, Tomarza, Sarıoğlan ve Kayseri Merkez olmak üzere 7 ayrı bölgede oluşturulan karla mücadele ekipleri, 14 greyder, 2 dozer, 1 kar savurma makinesi, 14 kar bıçaklı kamyon, 2 adet treyler ve 10 ayrı yardımcı araçla kesintisiz hizmet veriyor.

Kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan Akkışla’da 11, Bünyan’da 19, Develi’de 31, Felahiye’de 2, İncesu’da 4, Kocasinan’da 16, Özvatan’da 4, Pınarbaşı’nda 10, Sarıoğlan’da 8, Sarız’da 9, Tomarza’da 25 ve Yahyalı’da 5 olmak üzere toplam 144 mahalle yolu ulaşıma açıldı. Kar yağışının devam etmesi ve özellikle tipi nedeniyle çalışmalarda güçlükler yaşanıyor. Karla Mücadele ekipleri 142 mahalle yolunda karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Gün içerisinde ilçelere bağlı mahalle yollarının büyük oranda açılacağı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.