Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayseri Şehidini 3 Bin Kişi İle Uğurladı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonda terör örgütü PKK militanlarınca düzenlenen roketatarlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Binbaşı Turgay Çelik’in naaşı Kayseri Kartal Şehitliği’nde...

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2016 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2016 17:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mardin’in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonda terör örgütü PKK militanlarınca düzenlenen roketatarlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Binbaşı Turgay Çelik’in naaşı Kayseri Kartal Şehitliği’nde toprağa verildi.
Mardin’in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlarda terör örgütü PKK militanlarınca düzenlenen roketatarlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan üç çocuk babası Binbaşı Turgay Çelik’in naaşı eşinin isteği üzerine eşinin memleketi Kayseri’ye getirildi. İkindi namazını müteakip Kalemkırdı Camii’nde kılınan cenaze namazına, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Garnizon Komutanı Tümgeneral İsmail Yalçın, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Uğur Özcan, belediye başkanları, siyasi parti il başkanları ve STK temsilcileri, şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit Piyade Binbaşı Turgay Çelik’in cenaze namazını İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven kıldırdı. Namazın ardından dualar okundu. Şehidin naaşı konvoy eşliğinde Kartal Şehitliği’ne götürüldü.
“Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez”, “Kahrolsun PKK” sloganları eşliğinde Kartal Şehit Şehitliği’ne uğurlanan Şehit Piyade Binbaşı Turgay Çelik’in naaşı burada toprağa verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.