Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayseri OSB Başkanı Nursaçan, "Kalbimiz ve Dualarımız Mehmetçiklerimizle"

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Zeytin Dalı operasyonu ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmesinde "Kalbimiz ve Dualarımız Mehmetçiklerimizle" dedi.Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2018 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2018 09:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri OSB Başkanı Nursaçan, "Kalbimiz ve Dualarımız Mehmetçiklerimizle"

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Zeytin Dalı operasyonu ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmesinde "Kalbimiz ve Dualarımız Mehmetçiklerimizle" dedi.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nursaçan, Afrin’de başlatılan Zeytin Dalı operasyonu ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmesinde, "Türk Silahlı Kuvvetlerince, sınır güvenliği ve bölgede istikrarı sağlamak amacıyla Suriye’nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde, "PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ’a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını, bu terör gruplarının baskı ve zulmünden kurtarmak üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile sınırlarımızda barışın, huzurun ve istikrarın kalıcı olarak temin edileceğine olan inancımız tamdır" ifadesinde bulundu.

Nursaçan, "Türkiye Cumhuriyeti, kendisine yönelik her türlü tehdidi bertaraf etmeye kararlı ve muktedirdir. Türk milleti güçlü ve kararlı bir millettir. Hiçbir terör unsuru bu asil millete boyun eğdiremeyecektir.

Allah Türk ordusunun ve kahraman askerimizin yardımcısı olsun. Türk Silahlı Kuvvetleri daima dualarımızdadır!" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.