Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymek’ten yeni dönem öncesi başarı semineri

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK, Ekim ayında açacağı yeni dönem öncesi tüm eğitmenlerine bir seminer verdi. Eğitimci-Yazar Mümin Sekman tarafından verilen seminerde başarı üzerinde duruldu.Sanat ve mesleki eğitimde Anadolu’nun...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 11:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaymek’ten yeni dönem öncesi başarı semineri

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK, Ekim ayında açacağı yeni dönem öncesi tüm eğitmenlerine bir seminer verdi. Eğitimci-Yazar Mümin Sekman tarafından verilen seminerde başarı üzerinde duruldu.

Sanat ve mesleki eğitimde Anadolu’nun markası haline gelen KAYMEK, bünyesindeki Genç KAYMEK ve Huzur Çınarı ile birlikte yeni eğitim öğretim dönemine Ekim ayında başlıyor. Yeni dönem öncesi KAYMEK idareci ve eğitmenleri Şehir Tiyatrosu’nda bir araya geldi.

KAYMEK, Genç KAYMEK ve Huzur Çınarı eğitmen ve aile danışmanlarına yönelik eğitim seminerine Eğitimci-Yazar Mümin Sekman katıldı. Yaklaşık 150 eğitmenin iştirak ettiği “Başarı” seminerinde öğrenme çeşitlerini ve başarının yollarını anlatan Sekman, başarını ilk kuralının her şeyde başarılı olunamayacağını bilmek ve bir konuda en iyi olabilmek olduğunu belirtti. İsteklerimiz, hayallerimiz, söylemlerimiz kadar başarılı olamayacağımızı vurgulayan Mümin Sekman, başarının ölçütünün sonuç olduğunu dile getirdi ve sonuçlar kadar başarılı olunabileceğini kaydetti.

Mümin Sekman, sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturumda yapılan eğitim seminerinde KAYMEK eğitmenlerine detaylı bilgiler vererek sorularını cevaplandırdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.