Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam Saha Açılışına Formayla Katıldı, Kravatlı Protokol Şaşkına Döndü

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde semt sahasının açılışına Kaymakam Mehmet Özer, forma ile katıldı. Kravat ile gelen diğer protokol üyeleri şaşkına döndü.Akçakoca Belediyesi tarafından Osmaniye Mahallesine yaptırılan semt sahası törenle...

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaymakam Saha Açılışına Formayla Katıldı, Kravatlı Protokol Şaşkına Döndü
Düzce’nin Akçakoca ilçesinde semt sahasının açılışına Kaymakam Mehmet Özer, forma ile katıldı. Kravat ile gelen diğer protokol üyeleri şaşkına döndü.
Akçakoca Belediyesi tarafından Osmaniye Mahallesine yaptırılan semt sahası törenle açıldı. Törene Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, İl Özel İdare Başkanı Dursun Çakır ve çok sayıda bürokrat resmi kıyafetlerle katılarak, Kaymakam Mehmet Özer’i bekledi. Kaymakam Mehmet Özer, makam arabasıyla gelmesinin ardından belediye başkanı tarafından karşılandı. Makam aracından formasıyla inen Kaymakam Mehmet Özer, herkesi şaşkına çevirdi. Kaymakam Özer, protokol üyelerinin elini tek tek sıkarak kendisi için ayrılan bölüme oturdu. Törende konuşan Kaymakam Özer, "Açılış sonrası veteranlar ile karşılaşma yapacağız. Beni takıma almazlar diye önceden hazırlıklı geldim. Ben sadece takımımız bir penaltı kazanırsa, penaltı atana kadar sahada dolaşmış olacağım" diyerek espride bulundu.
Konuşmaların ardından semt sahası dualar eşliğinde açıldı. Açılış sonrası veteranlar maçı oynandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.