Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam Özerden: "Kapımız herkese sonuna kadar açık"

Ordu’nun Kabadüz Kaymakamı Mustafa Uğur Özerden, Derinçay İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti.Derinçay İlk ve Ortaokulunu ziyaret eden Kaymakam Özerden, okulun fiziki, personel ve eğitim durumu hakkında okul müdürü Fatih Demetgül’den bilgi...

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaymakam Özerden: "Kapımız herkese sonuna kadar açık"

Ordu’nun Kabadüz Kaymakamı Mustafa Uğur Özerden, Derinçay İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti.

Derinçay İlk ve Ortaokulunu ziyaret eden Kaymakam Özerden, okulun fiziki, personel ve eğitim durumu hakkında okul müdürü Fatih Demetgül’den bilgi aldı.

Okul idarecileri ve öğretmenlerle de bir araya gelerek toplantı yapan Özerden, öğretmenlerin özveriyle çalıştıklarını yakından takip ettiğini ifade ederek, eğitim konusunda ilçenin eğitim seviyesini yükseltilmesi için gereken her türlü desteği vereceklerini vurguladı.

Sonrasında sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Özerden, öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.

Kapımız herkese sonuna kadar açık

Kaymakam Özerden daha sonra Derinçay Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Muhtar Ahmet Okutan’dan, mahalle hakkında bilgi alan Özerden, kapısının herkese sonuna kadar açık olduğunu söyledi.

Uzak yakın demeksizin hizmeti herkesin ayağına götüreceklerinin altını çizen Özerden, "Vatandaşlarımıza 24 saat hizmet verme anlayışı içindeyiz. Bir sorununuz, bir isteğiniz olursa kapımız sizlere sonuna kadar açık" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.