Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam Küçük Ömer İsteğini Kırmadı

Osmaniye’nin Sumbas İlçe Kaymakam Bekir Deveci, kendisini ziyaret edip karne hediyesi olarak bisiklet isteyen küçük çocuğun isteğini yerine getirdi.Sumbas ilçesine bağlı Çiçeklidere Köyü İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencisi Ömer Salih...

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmaniye’nin Sumbas İlçe Kaymakam Bekir Deveci, kendisini ziyaret edip karne hediyesi olarak bisiklet isteyen küçük çocuğun isteğini yerine getirdi.
Sumbas ilçesine bağlı Çiçeklidere Köyü İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencisi Ömer Salih Kuşçu isimli küçük çocuk Sumbas Kaymakamı Bedir Deveci’nin makamına giderek karnesinin çok iyi olduğunu ve tek isteğinin bir karne hediyesi olarak bisikleti olmasını istediğini söyledi. Küçük çocuğun bisiklet isteği üzerine Kaymakam Bedir Deveci’nin talimatıyla Ömer Salih Kuşçu’ya bisiklet alındı. Çocuğun yaşadığı Çiçeklidere Köyüne bisiklet ile giden Kaymakam Deveci küçük çocuğa sürpriz yaparak alınan bisikleti hediye etti.
Ömer Salih Kuşçu’nun ailesi oğullarının bu hediye üzerine çok mutlu olduğunu belirterek, Kaymakam Bedir Deveci’ye teşekkür ettiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.