Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam Kaya’dan kitap sözü

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde faaliyet gösteren Diriliş Kitap Kafe yöneticileri Kaymakam Ahmet Gazi Kaya’dan kitap sözü aldı.Eğitimle Diriliş Derneği ve Diriliş Kitap Kafe yöneticileri Kaymakam Ahmet Gazi Kaya’yı makamında ziyaret ederek...

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2017 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2017 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaymakam Kaya’dan kitap sözü

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde faaliyet gösteren Diriliş Kitap Kafe yöneticileri Kaymakam Ahmet Gazi Kaya’dan kitap sözü aldı.

Eğitimle Diriliş Derneği ve Diriliş Kitap Kafe yöneticileri Kaymakam Ahmet Gazi Kaya’yı makamında ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Paneller, dergi ve kitap kafe ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi veren Eğitimle Diriliş Derneği Başkanı Bilal Akgül, “Bu sene üçüncü senesine giren paneller serisi düzenliyoruz. Her ay bir panel yapıyoruz. Bu sene ilim adamlarımızın şahsiyeti ve yaptıkları ilmi çalışmaları konu başlığı olarak seçtik. Kasım ayı içinde ‘Asrına Adı Verile Şahsiyet Biruni’ konusunu işledik. Nasip olursa Aralık ayında Cabir bin Hayyan adlı bilginimizi konu olarak işleyeceğiz. Yine bu sene aylık periyotlarla işleyeceğimiz bir diğer programımız Genç Diriliş Panelleridir. Gençlerin organize ettiği, konuşmacıların gençler olduğu paneller serisinin ilkinde Bir Öğretmen olarak Musab bin Umeyr’i, ikincisinde ise Aliya İzzetbegoviç’i işledik. Programa gençlerin yoğun ilgi göstermesi dikkate değerdi.

Her hafta düzenli yaptığımız bir diğer çalışmamız ise Rehberlik Atölyesidir. Rehber öğretmenlerin organize ettiği çalışma, alana ilgi duyan herkesin katılımına açık. Alanla ilgili önemli eserlerin değerlendirildiği çalışma uzun vadede yeni bir eğitim anlayışının yeşermesine katkı sunacağı konusunda ümitliyiz” şeklinde konuştu.

Ziyaretten dolayı çok memnun kaldığını ifade eden Kaymakam Ahmet Gazi Kaya, “ Kahta da böylesi güzel çalışmalara vesile olduğunuz için Diriliş Kitap Kafe ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Gençlerimiz böyle güzel ortamlarda kendilerine zaman ayırarak kötü alışkanlıklardan uzak duracaklardır. Bu tür ortamları çoğaltmak lazım. Kaymakamlık olarak size kitap desteği sözünü veriyorum. Eksik kitaplarınızı karşılaşacağız. Yeter ki çocuklarımız gençlerimiz böyle ortamlarda zaman geçirsin” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.