Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam Kaşıkçı, köy okulu öğrencilerini misafir etti

Hakkari’nin Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, Suüstü köyünde eğitim gören 45 öğrenciyi misafir ederek hediyeler verdi.Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde öğrencilerin spor ve sanat etkinlikleriyle sosyal hayatlarını...

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2017 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaymakam Kaşıkçı, köy okulu öğrencilerini misafir etti

Hakkari’nin Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, Suüstü köyünde eğitim gören 45 öğrenciyi misafir ederek hediyeler verdi.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde öğrencilerin spor ve sanat etkinlikleriyle sosyal hayatlarını güçlendirmeyi amaçlayan ‘Merkezim Her Yerde’ projesi kapsamında köy okullarında okuyan öğrenciler de Yüksekova Belediyesi Gençlik Merkezinden yararlanmaya başladı. Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, Suüstü köyünde yaşayan ilkokul ve ortaokul öğrencilerini gençlik merkezinde misafir etti. 45 öğrenciye çeşitli hediyeler veren Mahmut Kaşıkçı, gençlik merkezinde yürütülen spor etkinliklerine, müzik, satranç ve resim faaliyetlerine köylerdeki öğrencilerin de dahil olmasından büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Yüksekova Kaymakamlığı ve belediye başkanlığının Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile işbirliği içinde yürüttüğü ‘Merkezim Her Yerde’ projesi, köy okullarında okuyan öğrencileri de kapsadı. Suüstü köyünde yaşayan ilkokul ve ortaokul öğrencileri, Yeni Mahalle’deki gençlik merkezine getirilerek spor ve sanat eğitimiyle tanıştı. Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, Suüstü köyünden 45 öğrenciyi gençlik merkezindeki spor, müzik, satranç ve resim etkinlikleriyle buluştururken, çeşitli hediyeler verdi.

Öğrencilerle samimi sohbetler yapan Mahmut Kaşıkçı, “Yüksekova Belediyesi olarak çocuklarımızın daha iyi eğitim alması için yürüttüğümüz hizmetlerin yanı sıra sportif ve sanatsal yönlerinin de güçlenmesini istiyoruz. Bu amaçla, Yüksekova Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren gençlik merkezinde köylerdeki öğrencilerimizi de misafir ediyoruz. Çocuklarımız bu merkezde derslerini yapıyorlar, çeşitli branşlarda sportif etkinliklerin yanı sıra müzik, satranç ve resim faaliyetlerine katılıyorlar. Yüksekova’daki tüm köy okullarını projemize dahil edip, ilçe genelindeki tüm öğrencilerimizi spor ve sanat eğitimiyle buluşturuyoruz” diye konuştu.

Yüksekova Belediyesi Gençlik Merkezinde gün boyu süren etkinliğe Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Özcan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Kurdoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı ve Gençlik Merkezi Müdürü İlhan Yılmaz da eşlik etti. Köylü öğrencileri, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı’nın yanı sıra ilçe yöneticilerinin şefkatiyle moral depoladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.