Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam halkın ayağına gitti

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney halk buluşmasını bu defa kaymakamlıkta değil mahallede gerçekleştirdi.Halk buluşmasında Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, “Bizler sizlerin mahalle ve mahalleli...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2017 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2017 17:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaymakam halkın ayağına gitti

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney halk buluşmasını bu defa kaymakamlıkta değil mahallede gerçekleştirdi.

Halk buluşmasında Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, “Bizler sizlerin mahalle ve mahalleli olarak sorunlarınızı beraber çözmek için bir araya geldik. Sizlerin söyleyeceği her şey için çözüme kavuşturma noktasında sizlerle beraber çalışma içerisinde olacağız” dedi.

“Mahallede uyuşturucu, yüksek sesli araç istemiyoruz”

Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri ise, “Mahallemizde karanlık yerlerde uyuşturucu kullanan gençler var ve ailelerimizle beraber buralardan geçemiyoruz. Diğer yandan bazı araçlar abartılı egzoz takıp mahalleliyi rahatsız ediyorlar. Bir de patpatlardan rahatsızız” dediler.

“Patpata savaş açtım”

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney de, “Mahallelerimizde bulunan yüksek sesle geçen patpatlara kesinlikle ceza yazılması yönünde çalışmalarımız devam ediyor. Patpat aracı köylerde tarım aracıdır. Kesinlikle ulaşım aracı değildir. Her kim olursa olsun benim vatandaşımı rahatsız eden bu araçlara karşı en ufak bir bahaneyi asla kabul etmiyorum. Uyuşturucu ile mücadelede ise siz aileler ile birlikte hareket etmeliyiz, bunun kökünü tek yönlü olarak kazıyamayız” şeklinde konuştu.

Halk günü buluşmasına ayrıca Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Uysal, Mahalle Muhtarı Hasan Çalışkan, imamlar ve vatandaşlar katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.