Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam Dolu, Köyceğiz Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi aldı

Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu, Köyceğiz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünü ziyaret etti. Kaymakam Dolu, Köyceğiz Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi aldı.Ziyarette, Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Belediyenin 3 yıllık...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2017 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2017 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaymakam Dolu, Köyceğiz Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi aldı

Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu, Köyceğiz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünü ziyaret etti. Kaymakam Dolu, Köyceğiz Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyarette, Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Belediyenin 3 yıllık faaliyet raporunu sunarak yapılan çalışmalar hakkında Kaymakam Dolu’ya bilgi aktardı. Belediyenin Sakin Şehir müracaatı hakkında bilgi veren Köyceğiz CittaSlow koordinatörü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halil Karanfiloğlu, yapılan toplantı ve çalışmaları içeren dosyayı slayt gösterisi eşliğinde sundu.

Sakin Şehir için hazırlanan tanıtım filmini izleyen Köyceğiz Kaymakamı Dolu, CittaSlow’un Köyceğiz için güzel bir seçim olduğunu gerekli desteğin sunulması için çalışma başlatacağını ifade etti. Sosyal ve Kültürel faaliyetleri çoğaltarak sürdüreceklerini belirten Belediye Başkanı Kamil Ceylan, ilçenin tanıtımı için 2018 yılında çeşitli çalışmalar planladıklarını aktardı.

Ardından Kaymakam Dolu ve beraberindeki heyet, tarihi Sabri Başoğlu Konağını, Hanımeli Pazarını ve Sanat Sokağını gezerek, kültür evinde yapılan kadın akademisi çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanı Ceylan, Kadın Akademisi atölyelerini gezen Kaymakam Erdinç Dolu’ya, günün anısına taştan yapılan Kral Mezarları motifli el işlemesi mezar siluetini takdim etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.