Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam Dölek ve İMSİAD heyetinden Başkan Asya’ya ziyaret

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Eyüpsultan Kaymakamı Abdullah Dölek ile İstanbul Muşlu Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) heyetini ağırladı.Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Muş’a gelen İMSİAD Başkanı Metin Haymana, yönetim...

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2018 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2018 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaymakam Dölek ve İMSİAD heyetinden Başkan Asya’ya ziyaret

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Eyüpsultan Kaymakamı Abdullah Dölek ile İstanbul Muşlu Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) heyetini ağırladı.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Muş’a gelen İMSİAD Başkanı Metin Haymana, yönetim kurulu üyeleri ve derneğin faaliyetlerine destek veren Eyüpsultan Kaymakamı Abdullah Dölek, Muş Belediyesini ziyaret etti. Vali Aziz Yıldırım, AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Garnizon Komutanı Piyade Albay Cem Karoğlu, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmail Şahin ve AK Parti İl Başkanı Rahmetullah Yaktı’nın da bulunduğu ziyaret sohbet havasında gerçekleşti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Asya, misafirleri ile yakından ilgilendi. Aralık ayında kongrelerini yaparak faaliyetlerine başlayan İMSİAD yönetimini tebrik ederek bir konuşma yapan Başkan Asya, "Geçtiğimiz ay gerçekleştirmiş olduğunuz olağan genel kurulunuzda sizlerle birlikte olmanın sevincini yaşadık. Gerçekten şölen havasında bir kongre yapıldı. İlimizin menfaatini düşünerek böyle bir oluşum içine girmeniz bizleri ziyadesi ile sevindirmiştir. Bizler, kendi yerelimizde olduğu gibi farklı illerde bulunan hemşehrilerimiz ile ortak paydada buluşarak faydalı hizmetler üretmenin gayretindeyiz. İnşallah sizlerle birlikte güzel işlere imza atarız. Sizlerin faaliyetlerini önemsiyoruz. Çünkü yapacağınız çalışmalar doğrultusunda ilimizdeki göç oranını düşürerek kendi memleketimizde güzel alternatifler oluşturabiliriz. Bu vesile ile kuruluşunu ilan ederek faaliyetlerine başlayan İMSİAD’ın değerli yönetimini bir kez daha tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim. İMSİAD yönetimi ile ilimize teşrif eden Eyüpsultan Kaymakamımız Abdullah Dölek’i de ağırlamaktan mutluluk duyduğumu ifade eder, saygılar sunarım" dedi.

Muş ile ilgili kısa bilgiler veren Başkan Asya, görev süresi içerisinde kente kazandırılan yatırımlar hakkında misafirlerini bilgilendirdi. Başkan Asya, ziyaret anısına Kaymakam Dölek ve İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Metin Haymana’ya hediye takdim etti. Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.