Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam Çetin’den Vartolulara müjde

Muş’un Varto Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Mehmet Nuri Çetin, termal ısı konusunda sondaj çalışmalarının başlatılması için gerekli desteği aldıklarını söyledi.Ankara’da İller Bankası Yatırım Değerlendirme Dairesi Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 10:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaymakam Çetin’den Vartolulara müjde

Muş’un Varto Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Mehmet Nuri Çetin, termal ısı konusunda sondaj çalışmalarının başlatılması için gerekli desteği aldıklarını söyledi.

Ankara’da İller Bankası Yatırım Değerlendirme Dairesi Başkanı İlker Şadi İşleyen’i makamında ziyaret eden Kaymakam Çetin, termal ısı konusunda hazırladıkları projeyle ilgili bilgiler verdi. Varto ilçesinde, vatandaşların artık kömürle veya doğalgazla değil de termal ısı ile ısınmaları konusunda sondaj çalışmalarının başlaması konusunda gerekli desteği aldığını ifade eden Mehmet Nuri Çetin, “Daire Başkanı İlker Şadi İşleyen’le yaptığımız görüşmede, projenin gerekliliklerini anlattıktan sonra, ilçeye termal sudan ısının kazandırılması konusunda gerekli sondaj çalışmalarının başlaması konusunda destek vereceklerini söylediler. Desteklerinden dolayı başta Valimiz Aziz Yıldırım’a, Milletvekilimiz Mehmet Emin Şimşek’e, İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük ve Yatırım Değerlendirme Dairesi Başkanı İlker Şadi İşleyen’e teşekkür ederiz. Varto halkına hayırlı olsun” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.