Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayıp köpeğini sosyal medya aracılığıyla buldu

Sahibinin koyduğu fotoğraflarla sosyal medyada fenomen olan Rottweiler cinsi köpek Pascal, kaybolduktan sonra yine sosyal medya aracılığıyla bulundu.Köpeği Pascal’ın her anını sosyal medyada paylaşan Ercan Ünal, kaybettiği köpeğine sosyal...

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2016 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2016 17:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sahibinin koyduğu fotoğraflarla sosyal medyada fenomen olan Rottweiler cinsi köpek Pascal, kaybolduktan sonra yine sosyal medya aracılığıyla bulundu.
Köpeği Pascal’ın her anını sosyal medyada paylaşan Ercan Ünal, kaybettiği köpeğine sosyal medya aracılığıyla kavuştu. İşyerinden 16 Temmuz tarihinde kaybettiği Rottweiler cinsi köpeği Pascal’ı uzun süre arayan ama bir türlü bulamayan Ercan Ünal, hayvanseverlerle birlikte hareket ederek köpeğini sosyal medya aracılığıyla buldu. Ercan Ünal, uyuşturucu satıcılarının eline geçen köpeği Pascal’ı kurtarmak için bin 500 lira vermek zorunda kaldı.
15 Temmuz’un doğum günü olduğunu belirten ve arkadaşlarıyla dışarıya çıktığını, ertesi gün de darbe girişimi nedeniyle ortalık karışık olduğu için sokağa çıkmadığını belirten Ercan Ünal, daha sonraki gün işyerinde bulunan Pascal için eşi ve kızı ile birlikte işyerine gittiğini belirtti. Ünal, “Pascal’ı alıp eve dönecektik. Sabaha karşı geldiğimizde Pascal’ı bulamadık. Sonra internetten bir ilan paylaştım, daha sonra da polise bildirdik, 1.5 ay aradık” dedi.
Hayvanseverlerin sosyal medyada binlerce paylaşımı sayesinde köpeğine kavuştuğunu kaydeden Ünal, “Hayvanseverlerin çabalarıyla oldu bu iş, çok inanılmaz bir paylaşım oldu, on binlerce kişi paylaşmış. Her gün yüzlerce mesaj alıyordum. Burada çalışamıyordum artık. 1 ay boyunca işi bıraktım Pascal’ı aradım sonra köpek işleriyle ilgilenen bir kaç kişiyle irtibata geçtik, internet üzerinden bize ulaştılar, Sincan Saraycık’ta olduğunu söylediler. Sincan Saraycık’ı aradık komple bulunamadı, en son haber Yenidoğan’dan geldi. Uyuşturucu satıcılarının elinde olduğunu öğrendim ve bizden 3 bin lira istediler. Daha sonra Pursaklar’da buluştuk, Pascal’ı aldık bin 500 lira verdik, sorun değil. Bu vesileyle çok güzel insanlarla tanıştım. Pascal kayboldu üzüldük ve sonunda yine bize döndü" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.