Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayıp İki Çocuğun Yerini İhbar Edene 100 Bin TL Para Ödülü

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde 77 gündür kayıp olan iki çocuğun bulunmasında yardımcı olacak kişiye iki ailenin ortak kararı ile 100 bin TL para ödülü verileceği bildirildi.Reşadiye’nin Çermik Mahallesi’nde ikamet eden Adile ve Ömer...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 20:57
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 20:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tokat’ın Reşadiye ilçesinde 77 gündür kayıp olan iki çocuğun bulunmasında yardımcı olacak kişiye iki ailenin ortak kararı ile 100 bin TL para ödülü verileceği bildirildi.
Reşadiye’nin Çermik Mahallesi’nde ikamet eden Adile ve Ömer Erol çiftçinin çocukları 8 yaşındaki Bayram ile komşuları Nafize ve İbrahim Taşçı çiftinin çocukları 5 yaşındaki Dursun Kağan, 29 Aralık 2015 tarihinde evlerinin yakınlarında bir parkta oynadıktan sonra kaybolmuştu. Devletin tüm imkanları sefer edilerek yapılan arama çalışmalarında bugüne kadar bir ip ucuna ulaşılamamıştı. Ailenin talebi üzerine HES ve çocukların Kelkit Çayına düştükleri tahmin edilen son arama çalışmalarında da herhangi bir sonuç elde edilememişti. Geçtiğimiz hafta sonu AK Parti Grup Başkanvekili Coşkun Çakır’ın aileyi ziyaretinin ardından her iki ailenin ortak kararı ile çocukların bulunmasında yardımcı olacak ipucu verecek olan kişiye 100 bin TL para ödülü verilmesi kararlaştırıldı. Kayıp çocuklardan Bayram Erol’un dedesi Bayram Erol, para ödülünü ailelerin karşılayacağını kaydetti. Erol, “Yeter ki çocukların bulunmasında bir ipucuna ulaşılsın. Neyimiz varsa satıp çocukların bulunmasına yardımcı olan kişiye vermeye hazırız. İki anlamda böyle bir karar aldık. AK Parti Grup Başkan Vekili Coşkun Çakır bey ziyaretinde böyle bir karar aldık” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.