Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayıp Babadan 11 Aydır Haber Alınamıyor

Aydın’ın Nazilli ilçesine bağlı Dualar Mahallesinde 11 ay önce evden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan İsmet Kahraman’ın (34) ailesinin umutlu bekleyişi sürüyor.2015 yılının 15 Haziran günü evinden ayrıldıktan...

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2016 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2016 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aydın’ın Nazilli ilçesine bağlı Dualar Mahallesinde 11 ay önce evden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan İsmet Kahraman’ın (34) ailesinin umutlu bekleyişi sürüyor.
2015 yılının 15 Haziran günü evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan İsmet Kahraman’ın bulunması için savcılık ve jandarma ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. 11 aydır kayıp olan İsmet Kahraman’dan bir ipucu bulabilmek için seferber olan ve titizlikle çalışan savcılık ve jandarma ekipleri bir sonuca ulaşamadı. Zaman geçtikçe umutları tükenmeye başlayan İsmet Kahraman’ın ailesi ise çaresiz bir şekilde kayıp İsmet’ten gelecek iyi bir haber bekliyor. Babasının askerde olduğunu sanan ve her gün rüyasında gördüğünü söyleyen kayıp İsmet’in 5 yaşındaki oğlu Hüseyin Mert Kahraman, babasının fotoğrafını biran olsun elinden bırakmıyor. Baba Hüseyin Kahraman (62) oğlunun ölü ya da diri olarak bulunmasını isterken, kanser hastası annesi Serpil Kahraman(53) da yetkililerden oğlunun biran önce bulunmasını talep etti. Gözü yaşlı eşi Serpil Kahraman(30) ise 5 yaşındaki oğullarının her gün babasını sorduğunu ve içinin kan ağladığını belirtti.
“ŞİKAYETÇİ OLMAYACAĞIZ, YETER Kİ BULUNSUN”
Kayıp oğlunun artık bulunmasını istediklerini ve umutlarının tükenmek üzere olduğunu söyleyen baba Hüseyin Kahraman, “Oğlumuzdan yaklaşık bir yıldır haber alamıyoruz. 2015 yılının 15 Haziran günü oğlum en son Menderes’in yakınındaki bir mekanda görülmüş. Ardından saat 19.00 gibi arabası camları açık vaziyette Yazırlı yolunun kenarında bulundu. Arabanın anahtarı üzerinde yoktu. Yapılan parmak incelemelerden bir sonuç çıkmadı. Yine aynı şekilde kamere kayıtlarından bir ize rastlanamadı. Oğlumun ölü ya da diri olarak artık bulunmasını bekliyoruz. Gören veya duyanların Allah rızası için bize haber vermesini istiyorum. Eğer ki öldürdülerse katillerinin bulunması lazım. Biz şikayetçi olmayacağız. Çünkü artık oğlumuzun hayatta mı değil mi olduğunu öğrenmek istiyoruz. Olayı inceleyen savcılarımız ve jandarma ekipleri çok güzel bir araştırma yapıyor. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.
“TORUNUM BABASINI RÜYASINDA GÖRÜYOR”
Kanser tedavisi gören anne Serpil Kahraman oğlunun bulunması için yetkililerden yardım isterken, “Evlat acısı Allah kimseye vermesin. Allah rızası için gören veya duyanlara sesleniyorum; Ne olursunuz bize haber verin. 5 yaşındaki torunum her gün kayıp babasını rüyasında gördüğünü söylüyor. ’Babam bana sımsıkı sarılıyor ve beni okula getirip, götürüyor’ diyor. ’Rüyamda hep babamla top oynuyoruz’ diye anlatıyor. ’Babam bir gelse sımsıkı sarılacağım ve onu hiç bırakmayacağım’ diyor. Allah rızası için yetkililerden oğlumun biran önce bulunmasını istiyorum” diye konuştu.
“OĞLUM BABASININ KAYIP OLDUĞUNU BİLMİYOR”
Oğlunun çok fazla baba özlemi çektiğini söyleyerek sözlerine başlayan kayıp İsmet Kahraman’ın eşi Serpil Kahraman, “En büyük çaresizlik bir evladı babaya kavuşturamamaktır. Oğlum baba dediğinde sürekli yalan söylemek zorunda kalıyorum. Oğlum baban çalışıyor, patronu izin vermedi. Bazen de askerde diyorum. Eve gelemeyecek demek zorunda kalıyorum. Sürekli bu yalanlara çocuğumu yaşatıyorum. Babasına tam bir ihtiyacı olduğu zaman ve başka çocuklar baba derken benim oğlum onlara bakıp kalıyor. Oğlum babasının kayıp olduğunu dahi bilmiyor. Allah rızası için görenlerden bize haber vermesini istiyorum. Biz yandık başkaları yanmasın. Sabahları özellikle uyandığında ben babamı çok özledim diyor. Aradığımızda telefon numarasını sesli mesaj bırakıyorduk. Artık telefon servis dışı olduğu için sesli mesaj da bırakılamıyor” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.