Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaybolan Kuşunu Bulana 5 TL Okul Harçlığını Verecek

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde yaşayan 6 yaşındaki minik Özgür, kaybolan kuşunu bulana 5 TL olan okul harçlığını ödül olarak verecek. Minik Özgür, kendi çizdiği afişle muhabbet kuşunu arıyor.Kadirli ilçesine bağlı Dervişpaşa Mahallesinde...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2016 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2016 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde yaşayan 6 yaşındaki minik Özgür, kaybolan kuşunu bulana 5 TL olan okul harçlığını ödül olarak verecek. Minik Özgür, kendi çizdiği afişle muhabbet kuşunu arıyor.
Kadirli ilçesine bağlı Dervişpaşa Mahallesinde oturan 6 yaşındaki Özgür Salih Köse’nin maviş adlı muhabbet kuşu kafesinin yemlik bölümünden dışarı çıkarak önce balkona kaçtı, oradan da uçarak uzaklaştı. Kuşu için bir süre üzülen minik Özgür, kuşun resmini çizerek afiş hazırladı. Resmin altına ’Kim gördü bu kuşumu?’ yazan Özgür Salih Köse, kuşu bulana okul harçlıklarından biriktirdiği 5 TL’yi de ödül olarak vereceğini belirtti.
Kuşunu bulmaya kararlı olan minik Özgür, mavişi çok seviyorum diyerek, "Kuşum kayboldu. Bana yardımcı olun. Kuşumu bulup getirene 5 Tl vereceğim. İsmi maviş. Beyaz renkli mavi kanatları var" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.